TULE-tietokeskus

Turun Seudun Selkäyhdistys hallinnoi TULE-tietokeskuksen toimintaa.

Turun TULE-tietokeskus on neljän turkulaisen tuki- ja liikuntaelin- yhdistyksen yhteinen tietokeskus osoitteessa Humalistonkatu 10, Turku.
Tarkemmat tiedot löydät osoitteesta www.tule.fi. Voit myös soittaa puh. 044 744 7085.

Kumppanuusyhdistykset ovat:
Turun Seudun Luustoyhdistys ry
Turun Seudun Nivelyhdistys ry
Turun seudun Reumayhdistys ry
Turun Seudun Selkäyhdistys ry

TULE-tietokeskuksen tarkoituksena on tuki- ja liikuntaelimistön (tule) terveyden edistäminen sekä kumppanuusyhdistysten yhteistyön vahvistaminen. Palveluita ovat fysioterapeutin antama ohjaus ja neuvonta, teemapäivät ja tule-mittaukset, luennot (45 min), koulutustilaisuudet sekä työpajat. TULE-tietokeskuksen palveluita voi tilata myös keskuksen ulkopuolelle työpaikoille, oppilaitoksiin ja yhdistyksiin. Palvelut ovat maksuttomia.
TULE-toimintaryhmä

Kumppanuusyhdistysten vapaaehtoisista koostuva TULE-toimintaryhmä järjestää virkistystoimintaa ja osallistuu yhdessä monenlaisiin tapahtumiin. Tämän yhteistyön kautta eri yhdistysten jäsenet tutustuvat toisiinsa ja monipuolinen vertaistuki toteutuu aivan itsestään.